Blomertz logo vector.png

BLOMERT - KVALITET PÅ HJUL I MER ÄN 100 ÅR

1908 Grundades företaget Blomert Fahrzeugbau GmbH av Franz Blomert. Det var då han lade grundstenarna för det företag som existerar idag. Bilens starka intåg i Tyskland under 1900 talets början öppnade upp ett helt nytt tänk och behovet för hållbara trailers som gick att dra med motoriserade fordon ökade stort. Den kontinuerliga utvecklingen av Blomerts produktportfölj gjorde det möjligt för företaget att växa en trailer i taget. Förutom Blomerts hästtransporter, så omfattas nu sortimentet utav ett brett utbud av släp & trailers ämnat för jobb, handel, fritid och hobby.

Konstruktion och tillverkning av alla Blomerts trailers är alltid baserade på stabilitet och hållbarhet och hög kvalitet, 100% tyskt. Att alltid sträva efter att hålla sig med eller över de högsta kvalitetsstandarderna i Europa. Blomerts trafiksäkerhets tänk för båda djur och människa har högsta prioritet i alla deras innovativa trailerkoncept.

Många års erfarenhet, utbildad och kvalificerad personal och bearbetning av uteslutande material av hög kvalitet garanterar dig högsta kvalitet och säkerhet. Alla trailers är därför TÜV-testade och uppfyller alla europeiska kvalitetskrav.

Multibolaget är auktoriserad återförsäljare av Blomert. Kontakta oss  - vi hjälper dig att hitta rätt!