top of page

Jobbar du med rivning, lantbruk, fastighetsskötsel eller trädvård? Söker du en maskin som kan hjälpa dig dagligen med tunga lyft, rivning, städning, snöröjning och förflyttning av material? Då är SHERPA din vän att hålla i handen!

SHERPA är en tuff, stark och smidig minilastare som med sina 76 cm i bredd tar sig fram i stort sett överallt! SHERPA finns i 12 olika modeller och har ett stort utbud av tillhörande redskap. Vilken SHERPA passar dig?

DON'T WORK HARD, WORK SMART!

EFTERFRÅGAD OCH EFTERLÄNGTAD -
NU ÄR SHERPA Z50 ÄNTLIGEN HÄR!

 

Z50 är vår mest kraftfulla SHERPA. Med 114 cm bredd och 22 hk stark dieselmotor från Kubota flyttar SHERPA Z50 hela 726 kg framför sig. Det här är maskinen för riktigt tuffa jobb!

Boka din SHERPA redan nu eller ring oss på 018-51 51 04 om du vill ha en personlig demo!

SHERPA Z50 1080x1080.png

Anpassa din SHERPA efter dina behov

Är du arborist, landskapsarkitekt eller hästägare? Jobbar du med rivning, håltagning eller fastighetsskötsel? SHERPA har redskap och tillbehör som gör din helt anpassad till din verksamhet.

SHERPA broschyr svenska 2023.png
Z-SERIE

REVOLUTIONERANDE, ELDRIVNA & KOMPAKTA

Våra eldrivna maskiner är helt utsläppsfria, tysta, ergonomiskt optimerade och enkla att underhålla. Förarplatsen är ergonomiskt utformad, samtliga körspakar inom kort avstånd. Alla våra Z-modeller är utrustade med justerbart och stötdämpande fotstöd, extra skydd för höften och förbättrad förarmiljö. Samtliga våra eldrivna maskiner kan köras en full arbetsdag på en laddning.

FRAMTIDEN ÄR ELEKTRISK

Vårt mål är att tillhandahålla hållbara maskiner och arbetsplatser för alla. Vi gör hårt arbete enkelt, säkert och effektivt. Vi gör också vad vi kan för att lämna ett så litet avtryck som möjligt för miljön. Därför har vi under flera år inkluderat eldrivna maskiner i vårt sortiment, titta närmare på SHERPA 100 ECO och SHERPA 2SPEED. Dessa maskiner gör jobbet men helt utsläppsfritt!

SHERPA 100-serie
SHERPA 100 AGRI
SHERPA 100 SMALL
SHERPA 100 PETROL
SHERPA 100 DIESEL
100-SERIE
SHERPA 100 ECO
SHERPA 100 2SPEED

Har du en fråga om SHERPA?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig strax.

Tack, vi kontaktar dig strax!

Kontakt SHERPA
SHERPA minikompaktlastare

100% effektivitet

SHERPA minilastare utvecklades utifrån ett behov av att kombinera en kompakt maskin med smidighet och kraft. Ingen annan minilastare levererar effektivitet och kraft som SHERPA gör.

Work smarter, not harder!

SHERPA minikompaktlastare med skopa

100% smidighet

Att arbeta med en SHERPA minilastare är säkert och ergonomiskt på alla sätt. Den väl genomtänkta konstruktionen gör en SHERPA minilastare exakt och manövrerbar i alla situationer.

Work smarter, not harder!

100% mångsidighet

På byggarbetsplatsen. I stallet. I trädgården eller parken. En SHERPA minilastare är kapabel i alla situationer. Tack vare ett komplett utbud av tilläggsutrustning och tillbehör möjliggör varje SHERPA minilastare oöverträffad mångsidighet.

Work smarter, not harder!

Leasa SHERPA minikompaktlastare

100% avkastning

Från första stund som en SHERPA minilastare börjar användas blir fördelarna uppenbara. Kvaliteten på arbetet förbättras, arbetsförhållandena blir bättre och produktiviteten och effektiviteten ökar.

Work smarter, not harder!

SHERPA minikompaktlastare med rivningshammare
bottom of page