top of page
VM_Meyer_logo-removebg-preview.png

 wm meyer® - MER ÄN FEM DECENNIERS ERFARENHET

Sedan 1965 har wm meyer® Fahrzeugbau AG, ett företag grundat och som fortfarande drivs av familjen Meyer, producerat funktionella transportlösningar för både privata och kommersiella kunder. Varje år lämnar cirka 10 000 släpvagnar med mellan 750 kg och 3 500 kg totalvikt den moderna fabriken i Werneck, en by i södra Tyskland. Under loppet av mer än fem decennier har wm meyer® blivit en av de viktigaste europeiska släpvagnstillverkarna av de ovan nämnda viktkategorierna tack vare det enorma produktutbudet, kvaliteten och den eftermarknadsservice som företaget tillhandahåller. 

 

Medan wm meyer® från början huvudsakligen fokuserade på skräddarsydda lantbrukssläp, tillverkar företaget nu, för att bara ge några exempel, universalvagnar, highriders, tippbilar, fordonstransporter, skåpbilar, kyl-/frysvagnar, hästlådor , boskapssläp och varubilar.  


Framför allt står wm meyer®-namnet för kvalitet Made in Germany. Erfarna ingenjörer och tekniker utvecklar och testar innovativa lösningar för en mängd olika individuella transportbehov. Dessutom ger ett stort lager av toppmoderna maskiner och verktyg en hög grad av in-house produktionsdjup, flexibilitet och precision.

wm meyer® är representerat i hela Europa av över 700 specialisthandlare. De erbjuder gedigen rådgivning och en professionell service som inte slutar med undertecknandet av köpekontraktet.

Multibolaget är svensk generalagent för wm meyer®. Kontakta oss  - vi hjälper dig att hitta rätt!

KastenanhaengerHZB350x250.png

OBROMSADE SLÄP

BROMSADE SLÄP

HochladerHLN350x250.png

TIPPSLÄP

BILTRANSPORT

FahrzeugtransporterKHL350x250.png
KofferAZ350x250.png

SKÅPSLÄP

HÄSTTRANSPORT

PferdeAlabama350x250.png
ViehVHolz350x250.png

BOSKAPSTRANSPORT

MULTISLÄP

MSL_AZSL.png

KIOSKVAGN

VKETopLine350x250.png
KIpperHKC350x250.png
bottom of page