018-515104                                             måndag - fredag: 08:00 - 17:00                                            info@multibolaget.se

Om oss

Multibolaget är din helhetsleverantör av trädgårdsmaskiner, entreprenadmaskiner och transportbilar. Vi hjälper dig hela vägen med att hitta produkterna som passar dina ändamål på dina villkor. Med en egen servicebil och flera års erfarenhet är vi din kompletta leverantör.

Vi arbetar med att få kunden nöjd med produkten, servicen, garantin och priset. Ett möte med oss hjälper dig att få den bästa produkten och den bästa servicen för er. Vill du ha en demonstration av en viss maskin - kontakta oss! 

Vi arbetar bara med kvalitetsprodukter som Multione, Iveco, Eurocomach, Echo, Nilfisk och Toro som några exempel. Kvalitet är styrka och ger dig som konsument eller yrkesutövare en säkerhet i arbetet. Från handburna redskap och maskiner till fordon och tunga hjälpmedel - vi hjälper dig med vad du har behov av.  Även begagnat med garantier finns i viss mån. 

I vår butik har vi utställning av diverse maskiner och redskap att titta på och även försäljning av tillbehör och diverse utrustning. Välkomna in på Edsbrogatan 1 i Uppsala och hälsa på oss!

Vem vet - kanske vi kan hjälpa dig med vad du söker efter?

Öppet kl 08.00 till 17.00 varje vardag!

  • Facebook
  • Instagram

Besöksadress:

Multibolaget AB

Edsbrogatan 1

Uppsala

© 2019. Multibolaget AB