top of page

MULTIBOLAGET + DU = SANT?

Multibolagets främsta styrka är medarbetarna.

Och om vi tycker om varandra och har roligt på jobbet så blir vi ännu starkare!

Multibolaget växer och med det söker vi nu ett antal nya kollegor. Se våra lediga tjänster här, och om du vill bli en av oss - sök idag! Fler tjänster kommer att publiceras inom kort.

Mekaniker till Multibolaget

(publicerat 9 januari 2023)

 

Om Multibolaget

Multibolaget AB är en helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, trädgårds- och parkmaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare med egen verkstad, mekaniker och servicebil.

Våra ledord är Personliga, Pålitliga och Engagerade – ord som vi också i handling strävar efter att leva upp till i allt vi gör.

 

Sedan 2017 är vi generalagent för italienska maskintillverkaren MultiOne och vi har idag ett tiotal återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige.

 

Vi har en klar bild om vilken position på marknaden vi vill ha och kommer därför under 2023 att utöka vår portfölj med ytterligare generalagenturer.

Utöver våra generalagenturer är vi också återförsäljare av ett antal välkända varumärken som stärker vår närvaro på marknaden och ambition att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara kvalitet, säkerhet och service i sitt val av produkt och leverantör.

 

Multibolaget har idag 12 anställda med en omsättning på 75 miljoner kronor.

Huvudkontoret med serviceverkstad och lager är beläget i Östra Fyrislund i Uppsala. I dagsläget har vi också en försäljningsfilial samt lager i Skåne.

 

Om tjänsten

Ansvaret för verkstaden ligger under Eftermarknadschefen. Idag har vi en mekaniker och en logistik- och distributionsansvarig som också sköter leveranskontroller, enklare installationer och påbyggnationer.

 

Vi ser positivt på framtiden och vill nu utöka vår organisation. Därför söker vi nu ytterligare en mekaniker till vår verkstad.

Det är en varierande roll där du kommer att utföra enklare och mer avancerade installationer i vår verkstad till servicejobb ute hos kunder på fält.

 

Vi som generalagent är experter på våra maskiner, varför också utbildning av våra auktoriserade verkstäder kommer att ske löpande under åren. Då vi är representerade i hela Sverige kommer resor och övernattningar att kunna förekomma.

 

Om dig

För att lyckas i rollen är viktigt att du har intresse för våra produkter, är snabblärd, gillar att ta egna initiativ och är lösningsorienterad.

Du har gått fordonsteknisk linje eller motsvarande, du har praktisk erfarenhet av att reparera en bred variation av fordon och maskiner.

Du har kunskap inom hydraulik och el. Sprängskisser och kopplingsscheman är dina bästa vänner. Du har god datorvana och förstår vikten av god kundkontakt.

 

Du är van att arbeta självständigt, men även duktig på att samarbeta och planera med andra.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du dessutom talar italienska är det meriterande.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo med ständig förändring. ”Ordning & reda” och ”struktur” är ord som tilltalar dig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av svetsning.

 

Körkort med behörighet B är ett krav, meriterande om du också innehar behörighet C och E.

 

Om att arbeta på Multibolaget

För oss är det viktigt att vi utvecklar bolaget och oss själva, varför vi erbjuder löpande utbildningar och aktiviteter för att du alltid ska vara uppdaterad.

På Multibolaget är medarbetarna den viktigaste resursen, att trivas på arbetet och med sina kollegor är en grundsten i vår sammanhållning. Vi uppmuntrar och skapar ofta tillfällen för att få tid med varandra både på arbetstid, såväl som aktiviteter utanför arbetet.

Vi erbjuder också bland annat friskvårdsersättning, möjlighet att träna under arbetstid samt årliga hälsoundersökningar.

 

Samarbete ligger oss varmt om hjärtat och då vi är ett litet bolag ser vi det som naturligt att vi hugger i och hjälper till där det behövs, oavsett roll och funktion. Om du vill arbeta på en arbetsplats där det ställs höga förväntningar men samtidigt stor flexibilitet, där du får möjlighet att sätta ”din” prägel på hur arbetet ska planeras och skötas, ser vi fram emot din ansökan.
 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Omfattning: heltid

Lön: enligt överenskommelse

Startdatum: omgående

Senaste ansökningsdag: 30 januari 2023

 

För frågor eller ansökan, kontakta;

Glenn Carlsson, telefon 070-5814792 eller e-post glenn@multibolaget.se

Mekaniker Multibolaget

Känner du att det är just Multibolaget som är platsen för dig? Skicka då gärna en spontan intresseanmälan till oss redan nu!

bottom of page