top of page
Multibolaget.jpg

Multibolagets främsta styrka är våra medarbetare

Om vi trivs med varandra och roligt på jobbet så blir vi ännu starkare!

Multibolaget växer och med det söker vi fler kollegor. Se våra lediga tjänster här, och om du vill bli en av oss - sök redan idag!

Om du känner att det är just Multibolaget som är platsen för dig så är du alltid välkommen att skicka en spontan intresseanmälan!

Logistik- & distributionsansvarig

Publicerades 22 november 2023

Om Multibolaget

Multibolaget AB är en helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, trädgårds- och parkmaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare med egen verkstad, mekaniker och servicebilar.

Sedan 2017 är vi generalagent för italienska maskintillverkaren MultiOne och vi har idag ett tiotal återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige. 2022 utökade vi vår generalagentur med SHERPA, en minilastare från Holland som kompletterar vår portfölj och utökar vår målgrupp.

Utöver våra generalagenturer är vi också återförsäljare av ett antal välkända varumärken som stärker vår närvaro på marknaden med ambitionen att erbjuda våra kunder bästa tänkbara kvalitet, säkerhet och service i sitt val av produkt och leverantör.

Multibolaget har idag 14 anställda och omsätter cirka 85 miljoner kronor. Huvudkontoret med serviceverkstad och lager är beläget i Fyrislund i Uppsala. 

Våra ledord är Personliga, Pålitliga och Engagerade – ord som vi också i handling strävar efter att leva upp till i allt vi gör. 


Om tjänsten

Ansvaret för vår eftermarknad, inkluderat bland annat lager, logistik, distribution och reservdelar ligger under vår eftermarknadschef. Idag består teamet på eftermarknad av 2 st servicemekaniker och eftermarknadschefen. 

Vi ser positivt på framtiden och vill därför utöka vår organisation med en ytterligare tillgång.

Det är en varierande roll där du kommer att utföra enklare och mer avancerade arbetsuppgifter beroende på vart verksamheten befinner sig. 

Tjänsten innebär bland annat:

 • Att vi har rätt reservdelar på hyllan, som du dessutom är behjälplig att plocka fram och förbereda för våra övriga kollegor vid behov. Du säkerställer att alla produkter lagerförs på rätt sätt i systemet, varför god datavana är ett krav.

 • Att god kundkontakt med våra slutkunder och återförsäljare hålls, samt säkerställer att inkommande och utgående gods skickas på ett snabbt och effektivt sätt. 

 • Att alla produkter som säljs plockas fram, märks upp och förbereds för leverans, samt bokar lämplig transport.

 • Att det görs löpande inventeringar av sortimentet enligt den inventeringsplan du tillsammans med eftermarknadschefen planerat.

 • Att varje produkt har rätt plats på lagret, och att vi har rätt produkter hemma för snabb leverans till våra kunder. 

 • Att vara behjälplig med att svara i telefon och hantera reservdelsförsäljningen vid behov.

 • Att göra leveranskontroller på alla maskiner som levereras ut, och säkerställer samtidigt  att följesedeln stämmer överens med den faktiska leveransen, inkluderat eventuell internfakturering

 

Rollen är ny inom organisationen, varför det finnas stora möjligheter att anpassa och påverka utformningen av den löpande, operativa verksamheten. I rollen förväntar vi oss att du tillsammans med eftermarknadschefen identifierar och skapar rutiner och processer för att effektivisera arbetet.  

Rollen som sådan ser vi som ett nav i vår organisation, för fortsatt lyckosam expansion.

Om dig

För att lyckas i rollen är viktigt att du har intresse för våra produkter, är snabblärd, gillar att ta egna initiativ och är lösningsorienterad.

 • Du har god datorvana och förstår vikten av god kundkontakt. 

 • Du är van att arbeta självständigt, men även duktig på att samarbeta och planera med andra. 

 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

 • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och att hålla många bollar i luften. Du gillar ordning & reda och ogillar när produkter inte ligger på avsedd plats, och flaggar när rutiner och processer som vi tillsammans kommit överens om inte följs. 

 • Körkort med behörighet B är ett krav, meriterande om du också innehar behörighet C och E.

 

Om att arbeta på Multibolaget

På Multibolaget är medarbetarna den viktigaste resursen, att trivas på arbetet och med sina kollegor är en grundsten i vår sammanhållning. Vi uppmuntrar och skapar ofta tillfällen för att få tid med varandra både på arbetstid, såväl som aktiviteter utanför arbetet. 

För oss är det viktigt att vi utvecklar bolaget och oss själva, varför vi erbjuder löpande utbildningar och aktiviteter för att du alltid ska vara uppdaterad.

Vi erbjuder också bland annat friskvårdsersättning, möjlighet att träna under arbetstid samt årliga hälsoundersökningar.

Om du vill arbeta på en arbetsplats där det ställs höga förväntningar men samtidigt stor flexibilitet, där du får möjlighet att sätta ”din” prägel på hur arbetet ska planeras och skötas, ser vi fram emot din ansökan.

 

 

Omfattning: heltid
Lön: enligt överenskommelse
Startdatum: 2023-03-01, eller enligt överenskommelse


För ytterligare funderingar kring tjänsten kontakta:
Glenn Carlsson, Eftermarknadschef
070-581 47 92
glenn@multibolaget.se

bottom of page