top of page

PARK- & GRÖNYTEMASKINER

Ariens header
ariens-zenith-series-zero-turn-lawn-mower-1.jpg

GRÄS

GRÄS

Alpine-Gallery5.jpg

SNÖ

SNÖ

Ariens - ett märke som går från generation till generation

Ariens har tillverkat utomhusredskap sedan Henry Ariens uppfann den första amerikansktillverkade kultivatorn 1933. Att producera bra, hållbara maskiner och möta kundernas behov är lika viktigt idag som det var för nästan 90 år sedan.

Som auktoriserad återförsäljare av Ariens kan vi erbjuda det fulla sortimentet. Kontakta oss och berätta vad just du behöver!

gräs

GRÄS

Gräs

Ariens är specialiserat på Zero Turn-klippare och har ett brett sortiment för privat och professionellt bruk.

EDGE

IKON XD

APEX

ZENITH

ZENITH 60 SD

ZENITH E

ARROW

STAND-ON ARROW 32_ SD

ARROW E

STAND-ON ARROW E 52_ SD
Ariens Zero-Turn_MowingPattern.png

Snabbare klippning med Ariens Zero Turn

Ariens är specialiserat på Zero Turn-klippare och har ett brett sortiment för privat och professionellt bruk.

Zero Turn-klippare skiljer sig från åkgräsklippare genom att de har två spakar i stället för en ratt. Du styr och bestämmer körhastigheten med spakarna och behöver inte använda fötterna för koppling eller broms. Den högra spaken styr höger hjul och den vänstra spaken styr vänster hjul. Det gör att maskinen kan vända på stället, vilket ger en svängradie på 0 cm.


Zero Turn-klippare kan minska klipptiden med upp till 50 %! De är utformade för professionellt bruk men har blivit mycket populära bland villa­ägare som ett alternativ till traditionella traktorgräsklippare, front­klippare och åkgräsklippare. Den totala kostnaden för Zero Turn är nu lägre än för front- och åkgräsklippare. Dessutom kräver en Zero Turn mindre underhåll och är mer effektiv. Det gör att alltfler villaägare väljer att köpa en Zero Turn.

Zero Turn gräsklippare kan minska klipptiden med upp till 50 %. I slutet av varje längd kan du enkelt svänga 180°, vilket ökar effektiviteten under arbetet. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Med mångårig och gedigen kunskap om Ariens produktsortiment kan vi hjälpa er att hitta rätt utrustning, anpassad för just er verksamhet.

Besök oss gärna, slå en signal eller fyll i kontaktformuläret så står vi till din tjänst!

Jörgen Olsen - Försäljning

Jörgen Olsen

Försäljning

jorgen@multibolaget.se

018-430 29 53

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack, vi kontaktar dig snart!

snö

SNÖ

Snö

Ariens är marknadsledare av tvåstegs snöslungor i världen. Vi lever upp till, "The King of Snow" genom att kontinuerligt utveckla våra produkter.

CLASSIC

CLASSIC 24

COMPACT

DELUXE

DELUXE 28

PLATINUM

PROFESSIONAL

MAMMOTH

bottom of page