top of page

GRÖNYTEMASKINER

Ariens är ett företag med lång erfarenhet och en stark närvaro inom grönytesegmentet. Deras grönytemaskiner är kända för sin överlägsna prestanda, tillförlitlighet och långvarighet. Vi på Multibolaget är stolta återförsäljare av Ariens produkter och vi är övertygade om att deras maskiner erbjuder det bästa valet för professionell användning.

Ariens header
ariens-zenith-series-zero-turn-lawn-mower-1.jpg

GRÄS

GRÄS

Alpine-Gallery5.jpg

SNÖ

SNÖ

Ariens - ett märke som går från generation till generation

Ariens har tillverkat utomhusredskap sedan Henry Ariens uppfann den första amerikansktillverkade kultivatorn 1933. Att producera bra, hållbara maskiner och möta kundernas behov är lika viktigt idag som det var för nästan 90 år sedan.

Som auktoriserad återförsäljare av Ariens kan vi erbjuda det fulla sortimentet. Kontakta oss och berätta vad just du behöver!

gräs

GRÄS

Gräs

Ariens är specialiserade på Zero Turn-klippare och har ett brett sortiment för både privat och professionellt bruk.

EDGE

IKON XD

APEX

ZENITH

ZENITH 60 SD

ZENITH E

ARROW

STAND-ON ARROW 32_ SD

ARROW E

STAND-ON ARROW E 52_ SD

Snabbare klippning med Ariens Zero Turn

Ariens Zero-Turn_MowingPattern.png

Ariens är specialiserat på Zero Turn-klippare och har ett brett sortiment för privat och professionellt bruk.

Zero Turn-klippare skiljer sig från åkgräsklippare genom att de har två spakar i stället för en ratt. Du styr och bestämmer körhastigheten med spakarna och behöver inte använda fötterna för koppling eller broms. Den högra spaken styr höger hjul och den vänstra spaken styr vänster hjul. Det gör att maskinen kan vända på stället, vilket ger en svängradie på 0 cm.


Zero Turn-klippare kan minska klipptiden med upp till 50 %! De är utformade för professionellt bruk men har blivit mycket populära bland villa­ägare som ett alternativ till traditionella traktorgräsklippare, front­klippare och åkgräsklippare. Den totala kostnaden för Zero Turn är nu lägre än för front- och åkgräsklippare. Dessutom kräver en Zero Turn mindre underhåll och är mer effektiv. Det gör att alltfler villaägare väljer att köpa en Zero Turn.

Zero Turn gräsklippare kan minska klipptiden med upp till 50 %. I slutet av varje längd kan du enkelt svänga 180°, vilket ökar effektiviteten under arbetet. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Med mångårig och gedigen kunskap om Ariens produktsortiment kan vi hjälpa er att hitta rätt utrustning, anpassad för just er verksamhet.

Besök oss gärna, slå en signal eller fyll i kontaktformuläret så står vi till din tjänst!

Jörgen Olsen - Försäljning

Jörgen Olsen

Försäljning

jorgen@multibolaget.se

018-430 29 53

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack, vi kontaktar dig snart!

snö

SNÖ

Snö

Ariens är marknadsledare av tvåstegs snöslungor i världen och lever upp till "The King of Snow" genom att kontinuerligt utveckla sina produkter.

CLASSIC

CLASSIC 24

COMPACT

DELUXE

DELUXE 28

PLATINUM

PROFESSIONAL

MAMMOTH

Kraftfulla egenskaper hos Ariens grönytemaskiner

Ariens grönytemaskiner är utformade med fokus på att leverera enastående prestanda och hållbarhet. Här är några av de kraftfulla egenskaperna som gör dem till det optimala valet för professionell användning:

Robust konstruktion

Ariens grönytemaskiner är byggda för att klara av tuffa arbetsförhållanden. Deras robusta konstruktion och högkvalitativa material säkerställer att maskinerna kan hantera även de mest krävande uppgifterna utan att kompromissa med prestanda eller tillförlitlighet.

Avancerad teknologi

Med avancerad teknologi integrerad i varje detalj är Ariens grönytemaskiner utrustade med de senaste innovationerna för att maximera effektiviteten och minska arbetstiden. Från avancerade motorsystem till intuitiva kontroller är varje aspekt av Ariens maskiner designad för att underlätta användningen och maximera produktiviteten.

Mångsidiga och anpassningsbara

En av de mest imponerande egenskaperna hos Ariens grönytemaskiner är deras mångsidighet och anpassningsbarhet. Oavsett om det är för att klippa gräs, rensa snö eller utföra andra underhållsuppgifter på grönytor, erbjuder Ariens maskiner en mångsidig lösning som kan anpassas efter olika behov och arbetsförhållanden.

Exceptionell prestanda

Med kraftfulla motorer och skärblad av högsta kvalitet levererar Ariens grönytemaskiner exceptionell prestanda som överträffar förväntningarna. Deras effektiva drivsystem och precisionsskärblad säkerställer en jämn och professionell klippning varje gång, vilket resulterar i ett felfritt resultat och en imponerande finish.

Varför välja Ariens grönytemaskiner?

Att välja Ariens grönytemaskiner för professionell användning är ett smart val av flera anledningar:

  • Hög Kvalitet: Ariens är känt för att tillverka produkter av högsta kvalitet som är konstruerade för att hålla länge och leverera pålitlig prestanda år efter år.

  • Tillförlitlighet: Med Ariens grönytemaskiner kan du lita på att ditt arbete kommer att utföras effektivt och utan avbrott, vilket sparar tid och minskar driftstopp.

  • Professionell Support: Multibolaget erbjuder enastående kundsupport och service för våra produkter, vilket ger dig trygghet och förtroende för ditt köp.

bottom of page