top of page

KOMPAKTLASTARE

Kompaktlastare

I dagens moderna bygg- och entreprenadbransch är effektivitet och mångsidighet nyckeln till framgång. En av de mest mångsidiga maskinerna som används i detta sammanhang är vår italienska kompaktlastare MultiOne hos Multibolaget.

 

Här kommer vi att utforska de olika fördelarna med dessa maskiner och hur de kan förbättra arbetsmiljön och produktiviteten på en byggarbetsplats.

2048-517-max.png

ITALIENSK INGENJÖRSKONST - BYGGD AV 100% SVENSKT STÅL

MultiOne Produkthandbok Svenska R220.PNG

1.1  |  2.3 EFI  |  4.2 K  |  5.2 K  |  5.3 K  |  6.3+ K  |  7.2 K  |  8.4S K  |  8.5S K  |  11.6 K  |  11.9 K  |  EZ5 |  EZ7  |  EZ8

Pris från (exkl. moms)

159 000 kr

Pris från (exkl. moms)

199 000 kr

Pris från (exkl. moms)

272 000 kr

Pris från (exkl. moms)

279 000 kr

Pris från (exkl. moms)

323 000 kr

Pris från (exkl. moms)

370 000 kr

Pris från (exkl. moms)

349 000 kr

Pris från (exkl. moms)

451 000 kr

Pris från (exkl. moms)

547 000 kr

Pris från (exkl. moms)

640 000 kr

Pris från (exkl. moms)

666 000 kr

Beställ en offert

Tack, vi kontaktar dig snart!

Pris från (exkl. moms)

518 000 kr

Pris från (exkl. moms)

509 000 kr

Pris från (exkl. moms)

624 000 kr

Vad är en kompaktlastare?

En kompaktlastare, även känd som redskapsbärare eller skidsteer, är en liten maskin som används för att bland mycket annat lyfta och transportera material på byggarbetsplatser. Dessa maskiner är kända för sin smidighet och mångsidighet, vilket gör dem till oumbärliga verktyg för olika arbetsuppgifter.

Fördelarna med kompaktlastare

Här är några av de viktigaste fördelarna med att använda en kompaktlastare från Multibolaget:

1. Smidighet och styrka

De är kända för sin förmåga att enkelt manövreras i trånga utrymmen. Deras kompakta storlek i kombination med styrka och lyftkapacitet gör dem idealiska för arbeten i mindre utrymmen där större maskiner inte kommer fram. Detta ökar arbetsplatsens effektivitet och minskar risken för skador.

2. Mångsidighet och effektivitet

En av de största fördelarna är deras mångsidighet. De kan användas med olika tillbehör och redskap för att utföra olika arbetsuppgifter. MultiOne har närmare 200 olika redskap och tillbehör och kan därför enkelt anpassas för markbearbetning, grävning, gräsklippning, sopning, snöröjning eller rengöring. En maskin med flera olika användningsområden är effektivt!

3. Komfort

Ergonomiskt uppvärmt säte som enkelt kan justeras för en bekväm och komfortabel arbetsdag, säkerhetsbälte för säkerheten och helglashytt med tonat glas och sidofönster. Det går lätt att anpassa den efter behov och verksamhet.

4. Låg underhållskostnad

Trots sin kraft och prestanda har de generellt låga underhållskostnader. Detta gör dem till en ekonomiskt fördelaktig investering för företag inom bland annat bygg- och entreprenadbranschen.

Användningsområden

Kompaktlastare från Multibolaget används i en rad olika arbetsmiljöer och projekt. Här är några exempel på deras användningsområden:

1. Byggprojekt

På byggarbetsplatser används de för att flytta och transportera material som sand, grus, sten eller byggnadsmaterial. En midjestyrd tar sig enkelt fram i de flesta miljöer och kan utrustas med ett flertal redskap för schakt- och markberedning.

2. Jordbruk och lantbruk

Inom jord- och lantbruk används de för att hantera hö och höbalar, rengöra ladugårdar och stallar frakta foder och underhålla gårdsytor.

3. Snöröjning

Används ofta för snöröjning på vintern. Den kompakta och midjestyrda konstruktionen är optimal för snöröjning av bostadsområden, parkeringar, cykelvägar, kyrkogårdar och gatumiljö.

4. Grönyteskötsel

Den är ett vanligt inslag i grönytemiljöer då den kan utrustas med gräsklipparaggregat, lövblås, sopmaskin med uppsamlare, högtryckstvätt och gatutvätt, grenklippare, stubbfräs och stolpnedslagare för att nämna några av alla de redskap som finns.

Varför välja en från Multibolaget?

När det gäller att välja en kompaktlastare är det viktigt att överväga fördelarna med att välja en från Multibolaget:

1. Kvalitet och tillförlitlighet

Multibolaget är känt för att tillhandahålla högkvalitativa och pålitliga maskiner. Våra kompaktlastare är inget undantag. De är byggda för att hålla och klara av tuffa arbetsförhållanden.

2. Kundsupport och service

Multibolaget erbjuder har egen verkstad och servicebil samt samarbeten med auktoriserade verkstäder runt om i Sverige, vilket betyder att du alltid har nära till service.

Vanliga frågor (FAQs)

1. Vad är den genomsnittliga kostnaden för en kompaktlastare från Multibolaget?

Priset på en kompaktlastare varierar beroende på modell och utrustning. MultiOne 1.1 som är den mista i sortimentet kostar från 159 000 kr exkl. moms och den senaste modellen av eldrivna har ett pris från 518 000 kr exkl. moms.

2. Kräver kompaktlastare mycket underhåll?

Kompaktlastare har generellt låga underhållskostnader. Hur mycket du använder den och i vilken slags miljö avgör slitaget men regelbunden service och underhåll förlänger naturligtvis maskinens livslängd och höjer dess andrahandsvärde.

3. Finns det olika storlekar på kompaktlastare?

Ja, Multibolaget erbjuder kompaktlastare i 14 olika modeller.

4. Kan jag hyra en kompaktlastare från Multibolaget i stället för att köpa en?

Multibolaget samarbetar med NOKAB Rental som har ett brett sortiment av entreprenadmaskiner, park- och grönytemaskiner, kompaktlastare, släpvagnar, minidumprar och professionella redskap för uthyrning - oavsett om du vill hyra på kortare eller längre tid.

5. Hur kan jag få mer information om kompaktlastare från Multibolaget?

För att få mer information om våra kompaktlastare och våra olika modeller är du välkommen att kontakta oss.

MultiOne är ett kompetent allsidigt arbetsredskap som kan fungerar i alla slags verksamheter. 

Med 14 olika modeller, 45 konfigurationer och närmare 200 olika tillbehör är den som en schweizisk armékniv med 4WD - den mest flexibla midjestyrda redskapsbäraren på marknaden. Den passar alla typer av uppdrag - allt från jordbruk och landskapsarkitektur till fastighetsunderhåll och markarbeten.

Med sina unika egenskaper är det just den maskin du behöver; en kraftfull maskin i ett kompakt utförande.

MULTIBOLAGET - SVENSK GENERALAGENT FÖR ITALIENSKA MULTIONE

Multibolaget AB är sedan 2017 svensk generalagent för italienska maskintillverkaren MultiOne. Vi är din helhetsleverantör av MultiOnes multifunktionella redskapsbärare / kompaktlastare och dess redskap och tillbehör. Det betyder att vi med egen servicebil, verkstad och i dagsläget 15 auktoriserade återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige hjälper dig att hitta de kompaktlastare / redskapsbärare och redskap som passar dina ändamål, på dina villkor.
 

bottom of page