top of page
MultiOne kompaktlastare
2048-517-max.png

MultiOne kompaktlastare är mångsidiga maskiner som används inom olika branscher och för olika ändamål. Dessa kraftfulla maskiner är oumbärliga verktyg på byggarbetsplatser, jordbruk, hästgård, trädgårdsarbete och många andra områden. De är kända för sin förmåga att hantera olika uppgifter med effektivitet och precision.

I dagens moderna bygg- och entreprenadbransch är effektivitet och mångsidighet nyckeln till framgång. En av de mest mångsidiga maskinerna som används i detta sammanhang är vår italienska kompaktlastare MultiOne. Italiensk ingenjörskonst - byggd av 100 % svenskt stål.

ITALIENSK INGENJÖRSKONST - BYGGD AV 100% SVENSKT STÅL

Har du en maskin som du är intresserad av att byta in mot en MultiOne? Välkommen att lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!

1.1  |  2.3 EFI  |  4.2 K  |  5.2 K  |  5.3 K  |  6.3S K  |  7.2 K  |  8.4S K  |  8.5S K  |  11.6 K  |  11.9 K  |  EZ5 |  EZ5 LR  |  EZ7  |  EZ8  |  EZ8 LR

Med 14 olika modeller och närmare 200 redskap finns det en MultiOne kompaktlastare för alla slags uppdrag - från lantgårdar, jordbruk och landskapsarkitektur till fastighetsunderhåll, skogsbruk och markarbeten.


Samtliga modeller från 2.3 EFI till 11.9 K har HVO 100-certifierade Kohler eller Kubota Stage V-motorer. MultiOne kompaktlastare är italiensk ingenjörskonst - byggd av 100% svenskt stål. Flexibla, anpassningsbara och av högsta kvalitet.

MultiOne 1.1

Pris från (exkl. moms)

172 000 kr exkl. moms

MultiOne 2.3 EFI

Pris från (exkl. moms)

219 000 kr exkl. moms

MultiOne 4.2 K

Pris från (exkl. moms)

300 000 kr exkl. moms

MultiOne 5.2 K

Pris från (exkl. moms)

299 000 kr exkl. moms

MultiOne 5.3 K

Pris från (exkl. moms)

339 000 kr exkl. moms

MultiOne 6.3S K.png

MultiOne 6.3S K

Pris från (exkl. moms)

419 000 kr exkl. moms

MultiOne 7.2 K.png

MultiOne 7.2 K

Pris från (exkl. moms)

369 000 kr exkl. moms

MultiOne8.4S K.jpg

MultiOne 8.4S K

Pris från (exkl. moms)

489 000 kr exkl. moms

MultiOne 8.5S K

MultiOne 8.5S K

Pris från (exkl. moms)

579 000 kr exkl. moms

MultiOne 11.6 K

MultiOne 11.6 K

Pris från (exkl. moms)

689 000 kr exkl. moms

MultiOne 11.9 K

MultiOne 11.9 K

Pris från (exkl. moms)

729 000 kr exkl. moms

MultiOne EZ5

MultiOne EZ5

Pris från (exkl. moms)

499 000 kr exkl. moms

MultiOne EZ7

MultiOne EZ7

Pris från (exkl. moms)

516 000 kr exkl. moms

MultiOne EZ8

MultiOne EZ8

Pris från (exkl. moms)

632 000 kr exkl. moms

MultiOne EZ5 a.png

MultiOne EZ5 Long Range

Pris från (exkl. moms)

539 000 kr exkl. moms

MultiOne EZ8

MultiOne EZ8 Long Range

Pris från (exkl. moms)

699 000 kr exkl. moms

Vill du ha en offert på en specifik MultiOne kompaktlastare eller vill du komma i kontakt med oss för att få rådgivning kring vilken maskin som uppfyller dina behov?

Lämna dina uppgifter här så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Vad är en kompaktlastare?

De är en typ av maskin som används för att flytta material som jord, grus, sand, snö och andra material på en byggplats eller i andra miljöer där tunga lyft är nödvändiga. Dessa maskiner är kraftfulla och kan hantera en mängd olika terränger och arbetsförhållanden.

Användningsområden för kompaktlastare

Kompaktlastare används i en mängd olika branscher och applikationer, inklusive:

Byggbranschen

Inom byggbranschen används de för att flytta material som sand, grus och cement på arbetsplatsen. De är också användbara för att lyfta tunga föremål och assistera med grävarbeten.

 

Jordbruket

I jordbruket används kompaktlastare för att hantera uppgifter som att flytta hö, halm, gödsel och andra material. De är också användbara för att rensa gårdar och hantera snöröjning under vintermånaderna.

Trädgårdsarbete och markskötsel

Inom trädgårdsarbete och markskötsel är kompaktlastaren ett mycket viktigt verktyg, då den fungerar som en redskapsbärare och flera olika verktyg kan användas med den. De kan användas för att gräva upp trädgårdsbäddar, flytta stenar, och plantera träd och buskar.

Fördelar med att använda en kompaktlastare

Att använda en kompaktlastare eller en så kallad redskapsbärare har flera fördelar, inklusive:

 

  • Effektivitet: Redskapsbärare är kända för sin effektivitet och snabbhet när det gäller att flytta material och utföra olika uppgifter på arbetsplatsen.

  • Mångsidighet: Dessa maskiner är mycket mångsidiga och kan användas för en mängd olika uppgifter, vilket gör dem till ett värdefullt tillägg till alla arbetsplats.

  • Manövrerbarhet: De är lätta att manövrera och kan användas i trånga utrymmen där större maskiner inte kan komma åt.

Vanliga frågor (FAQs)

Vad är den genomsnittliga kostnaden för en kompaktlastare från Multibolaget?

Priset varierar beroende på modell och utrustning. MultiOne 1.1 som är den minsta i sortimentet kostar från 159 000 kr exkl. moms och den senaste modellen av eldrivna har ett pris från 518 000 kr exkl. moms.

Kräver kompaktlastare mycket underhåll?

De har generellt låga underhållskostnader. Hur mycket du använder den och i vilken slags miljö avgör slitaget men regelbunden service och underhåll förlänger naturligtvis maskinens livslängd och höjer dess andrahandsvärde.

Finns det olika storlekar på kompaktlastare?

Ja, Multibolaget erbjuder 14 olika modeller av MultiOnes kompaktlastare.

Kan jag hyra en kompaktlastare från Multibolaget i stället för att köpa en?

Multibolaget samarbetar med NOKAB Rental som har ett brett sortiment av entreprenadmaskiner, park- och grönytemaskiner, kompaktlastare, släpvagnar, minidumprar och professionella redskap för uthyrning - oavsett om du vill hyra på kortare eller längre tid.

Hur kan jag få mer information om kompaktlastare från Multibolaget?

För att få mer information om våra olika modeller är du välkommen att kontakta oss.

MultiOnes kompaktlastare är ett kompetent och allsidigt arbetsredskap som fungerar i alla slags verksamheter. 

Med 14 olika modeller, 45 konfigurationer och närmare 200 olika tillbehör är den som en schweizisk armékniv med 4WD - den mest flexibla midjestyrda redskapsbäraren på marknaden. Den passar alla typer av uppdrag - allt från jordbruk och landskapsarkitektur till fastighetsunderhåll och markarbeten.

Med sina unika egenskaper är det just den maskin du behöver; en kraftfull maskin i ett kompakt utförande.

MULTIBOLAGET - SVENSK GENERALAGENT FÖR ITALIENSKA MULTIONE

Multibolaget AB är sedan 2017 svensk generalagent för italienska maskintillverkaren MultiOne. Vi är din helhetsleverantör av MultiOnes multifunktionella redskapsbärare / kompaktlastare och dess redskap och tillbehör. Det betyder att vi med egen servicebil, verkstad och iauktoriserade återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige hjälper dig att hitta de kompaktlastare / redskapsbärare och redskap som passar dina ändamål, på dina villkor.

bottom of page