top of page

MINILASTARE

DON'T WORK HARD, WORK SMART!

Jobbar du med rivning, lantbruk, fastighetsskötsel eller trädvård? Söker du en maskin som kan hjälpa dig dagligen med tunga lyft, rivning, städning, snöröjning och förflyttning av material? Då är SHERPA din vän att hålla i handen!

SHERPA är en tuff, stark och smidig minilastare som med sina 76 cm i bredd tar sig fram i stort sett överallt! SHERPA finns i 12 olika modeller och har ett stort utbud av tillhörande redskap. Vilken SHERPA passar dig?

SHERPA minilastare

Att välja rätt utrustning för din verksamhet är avgörande för att öka effektiviteten och minska kostnaderna. I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är det viktigt att hitta lösningar som kan hjälpa dig att nå dina mål på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. En sådan lösning är SHERPA minilastare från Multibolaget.

Veckoleasing SHERPA Z30 ORDER NOW.png

SHERPA Z30 är endast 76 cm bred! Du kommer enkelt in i hissen, genom trånga passager och dörrhål. Även utomhus är den perfekt i smala gränder och trädgårdar.

 

Det här är den perfekta maskinen till alltifrån landskapsarkitekten till rivningsentreprenören. 

Efterfrågad och efterlängtad - nu är SHERPA Z50 här!

Z50 är vår mest kraftfulla SHERPA. Med 114 cm bredd och 25 hk stark dieselmotor från Kubota flyttar SHERPA Z50 hela 726 kg framför sig. Det här är maskinen för riktigt tuffa jobb!

Boka din SHERPA redan nu eller ring oss på 018-51 51 04 om du vill ha en personlig demo!

Teknisk specifikation SHERPA Z50
SHERPA Z50 1080x1080.png
Z-SERIE

REVOLUTIONERANDE, ELDRIVNA & KOMPAKTA

Våra eldrivna maskiner är helt utsläppsfria, tysta, ergonomiskt optimerade och enkla att underhålla. Förarplatsen är ergonomiskt utformad, samtliga körspakar inom kort avstånd. Alla våra Z-modeller är utrustade med justerbart och stötdämpande fotstöd, extra skydd för höften och förbättrad förarmiljö. Samtliga våra eldrivna maskiner kan köras en full arbetsdag på en laddning.

FRAMTIDEN ÄR ELEKTRISK

Vårt mål är att tillhandahålla hållbara maskiner och arbetsplatser för alla. Vi gör hårt arbete enkelt, säkert och effektivt. Vi gör också vad vi kan för att lämna ett så litet avtryck som möjligt för miljön. Därför har vi under flera år inkluderat eldrivna maskiner i vårt sortiment, titta närmare på SHERPA 100 ECO och SHERPA 2SPEED. Dessa maskiner gör jobbet men helt utsläppsfritt!

SHERPA 100-serie
SHERPA 100 AGRI
SHERPA 100 SMALL
SHERPA 100 PETROL
SHERPA 100 DIESEL
100-SERIE
SHERPA 100 ECO
SHERPA 100 2SPEED

Vill du veta mer om SHERPA?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig strax.

Tack, vi kontaktar dig strax!

Kontakt SHERPA
SHERPA minikompaktlastare

100% effektivitet

SHERPA minilastare utvecklades utifrån ett behov av att kombinera en kompakt maskin med smidighet och kraft. Ingen annan minilastare levererar effektivitet och kraft som SHERPA gör.

Work smarter, not harder!

SHERPA minikompaktlastare med skopa

100% smidighet

Att arbeta med en SHERPA minilastare är säkert och ergonomiskt på alla sätt. Den väl genomtänkta konstruktionen gör en SHERPA minilastare exakt och manövrerbar i alla situationer.

Work smarter, not harder!

100% mångsidighet

På byggarbetsplatsen. I stallet. I trädgården eller parken. En SHERPA minilastare är kapabel i alla situationer. Tack vare ett komplett utbud av tilläggsutrustning och tillbehör möjliggör varje SHERPA minilastare oöverträffad mångsidighet.

Work smarter, not harder!

Leasa SHERPA minikompaktlastare

100% avkastning

Från första stund som en SHERPA minilastare börjar användas blir fördelarna uppenbara. Kvaliteten på arbetet förbättras, arbetsförhållandena blir bättre och produktiviteten och effektiviteten ökar.

Work smarter, not harder!

SHERPA minikompaktlastare med rivningshammare

Vad är en minilastare?

En minilastare är en kompakt maskin som är utformad för att hantera en mängd olika uppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen. Dessa maskiner är kända för sin mångsidighet och förmåga att arbeta i trånga utrymmen där större maskiner inte kan komma åt.

Fördelar med minilastare från Multibolaget

Här är några av de övervägande fördelarna med att använda SHERPA minilastare från Multibolaget i ditt arbete;

1. Smidig manövrering

De är lätta att manövrera, vilket gör dem idealiska för arbete på trånga byggarbetsplatser eller i trädgårdar med begränsad tillgänglighet. Deras kompakta storlek gör det enkelt att navigera mellan hinder och komma åt svåra områden.

2. Mångsidighet

En av de största fördelarna är deras mångsidighet. De kan utrustas med olika tillbehör och redskap som gör dem lämpliga för olika uppgifter, inklusive schaktning, grävning, lyftning och materialhantering.

3. Kostnadseffektivitet

Jämfört med att använda flera olika maskiner för olika arbetsuppgifter kan den spara både tid och pengar. Dess mångsidighet gör att du kan utföra olika arbetsuppgifter med samma maskin, vilket minskar behovet av att hyra eller köpa flera olika maskiner.

4. Ökad Produktivitet

Kända för sin höga prestanda och effektivitet. De kan hantera arbetsuppgifter snabbt och effektivt, vilket ökar produktiviteten på arbetsplatsen och minskar projektens slutförandetid.

Hur kan Multibolagets minilastare anpassas?

Vi erbjuder ett brett utbud av redskap och tillbehör till våra minilastare, allt för att möta olika kunders behov. Här är några sätt du kan anpassa din:

  • Skopor och redskap

Du kan utrusta den med olika typer av skopor och redskap såsom rivningshammare, sopborstar och timmergripar. Detta gör det möjligt att använda samma maskin för olika arbetsuppgifter.

  • Hydrauliska funktioner

Multibolagets erbjuder avancerade hydrauliska funktioner som möjliggör exakt styrning och justering av redskapen. Detta ökar precisionen och effektiviteten i ditt arbete.

  • Komfort och säkerhet

Multibolagets eldrivna minilastare är helt utsläppsfria, tysta, ergonomiskt optimerade och enkla att underhålla. Förarplatsen är ergonomiskt utformad, samtliga körspakar inom kort avstånd. Alla SHERPA Z-modeller är utrustade med justerbart och stötdämpande fotstöd, extra skydd för höften och förbättrad förarmiljö. Samtliga kan köras en full arbetsdag på en laddning.

Vanliga frågor och svar

1. Vilka typer av arbetsuppgifter kan en minilastare hantera?

Den kan hantera en mängd olika arbetsuppgifter, såsom rivning, schaktning, materialhantering och lyft.

2. Är Multibolagets minilastare lämpliga för mindre projekt?

Ja, de är utmärkta för mindre projekt på grund av deras kompakta storlek och smidiga manövrering.

3. Kan jag hyra Multibolagets minilastare för kortvariga projekt?

Vi samarbetar med NOKAB Rental som har ett brett sortiment av entreprenadmaskiner, park- och grönytemaskiner, kompaktlastare, släpvagnar, minidumprar och professionella redskap för uthyrning - oavsett om du vill hyra på kortare eller längre tid.

4. Hur sköts och underhålls en minilastare?

Minilastare kräver, precis som kompaktlastare och andra arbetsmaskiner, regelbunden service och underhåll för att fortsätta fungera effektivt. Följ tillverkarens riktlinjer och schemalägg underhållsåtgärder.

5. Kan jag använda minilastaren på vintern?

Ja, den kan användas på vintern med rätt utrustning och däck.

bottom of page