top of page

SHERPA MINILASTARE

Är det möjligt att äga en SHERPA minilastare för under tusenlappen i veckan?

Ja, det går alldeles utmärkt!

SHERPA minilastare finns i 12 olika modeller och har ett stort utbud av redskap och tillbehör. Så oavsett om du arbetar med rivning, gårdsskötsel, fastighetsskötsel eller trädvård finns det en SHERPA som passar dig.

Vi ser till att den passar din plånbok också!

Välkommen att kontakta oss för en offert, eller boka en kostnadsfri demo - i din egen miljö!

Veckokostnaden är beräknad på 60 månaders leasingperiod, 20 % kontantinsats och 20 % restvärde. Kontakta Multibolaget för att få en exakt offert som anpassas efter dina villkor.

SHERPA minilastare är kompakta maskiner som används för att hantera material och utföra olika uppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen, i synnerhet där både styrka och smidighet krävs. Dessa mångsidiga maskiner har blivit oumbärliga redskap på många arbetsplatser på grund av sin storlek, effektivitet och mångsidighet. Här utforskar vi utforska vad en minilastare är och varför den är så användbar i olika industrier.

DON'T WORK HARD, WORK SMART!

Att välja rätt utrustning för din verksamhet är avgörande för att öka effektiviteten och minska kostnaderna. I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är det viktigt att hitta lösningar som kan hjälpa dig att nå dina mål på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. En sådan lösning är SHERPA minilastare från Multibolaget.

Jobbar du med rivning, lantbruk, fastighetsskötsel eller trädvård? Söker du en maskin som kan hjälpa dig dagligen med tunga lyft, rivning, städning, snöröjning och förflyttning av material?

 

Då är SHERPA din vän att hålla i handen!

SHERPA är en tuff, stark och smidig minilastare som med sina 76 cm i bredd tar sig fram i stort sett överallt! SHERPA finns i 12 olika modeller och har ett stort utbud av tillhörande redskap. Vilken SHERPA passar dig?

SHERPA Z10

SHERPA Z10

299 900 kr exkl. moms

SHERPA Z20

SHERPA Z20

399 900 kr exkl. moms

SHERPA Z30

SHERPA Z30

224 900 kr exkl. moms

SHERPA Z40

SHERPA Z40

264 900 kr exkl. moms

SHERPA Z50

SHERPA Z50

289 900 kr exkl. moms

Z-SERIE
SHERPA Z10 eldriven minilastare

REVOLUTIONERANDE, ELDRIVNA & KOMPAKTA

Våra eldrivna maskiner är helt utsläppsfria, tysta, ergonomiskt optimerade och enkla att underhålla. Förarplatsen är ergonomiskt utformad, samtliga körspakar inom kort avstånd. Alla våra Z-modeller är utrustade med justerbart och stötdämpande fotstöd, extra skydd för höften och förbättrad förarmiljö. Samtliga våra eldrivna maskiner kan köras en full arbetsdag på en laddning.

FRAMTIDEN ÄR ELEKTRISK

Vårt mål är att tillhandahålla hållbara maskiner och arbetsplatser för alla. Vi gör hårt arbete enkelt, säkert och effektivt. Vi gör också vad vi kan för att lämna ett så litet avtryck som möjligt för miljön. Därför har vi under flera år inkluderat eldrivna maskiner i vårt sortiment, titta närmare på SHERPA 100 ECO och SHERPA 2SPEED.

 

Dessa maskiner gör jobbet men helt utsläppsfritt!

SHERPA eldrivna minilastare
100-SERIE

SHERPA 100 AGRI

174 900 kr exkl. moms

SHERPA 100 SMALL

194 900 kr exkl. moms

SHERPA 100 PETROL

214 900 kr exkl. moms

SHERPA 100 DIESEL

229 900 kr exkl. moms

SHERPA 100 ECO

249 900 kr exkl. moms

SHERPA 100 2SPEED

279 900 kr exkl. moms

SHERPA 100-SERIEN KOMPAKTA KRAFTPAKET
 

Små i storleken, stora i arbetet. SHERPA 100 Serien är kompakt och kraftfull. Den lilla storleken innebär många fördelar, t ex kan du transportera den i en vanlig skåpbil och du kommer åt att arbeta i dom trängsta miljöer. Likväl som du kommer in i hissar och dörrhål. Det är vad vi tycker är att arbeta smart. SHERPA 100 Serien finns i bredden 76 eller 144 cm och drivs av bensin eller diesel. 

SHERPA minikompaktlastare

100% effektivitet

SHERPA minilastare utvecklades utifrån ett behov av att kombinera en kompakt maskin med smidighet och kraft. Ingen annan minilastare levererar effektivitet och kraft som SHERPA gör.

Work smarter, not harder!

Leasa SHERPA minilastare

100% smidighet

Att arbeta med en SHERPA minilastare är säkert och ergonomiskt på alla sätt. Den väl genomtänkta konstruktionen gör en SHERPA minilastare exakt och manövrerbar i alla situationer.

Work smarter, not harder!

100% mångsidighet

På byggarbetsplatsen. I stallet. I trädgården eller parken. En SHERPA minilastare är kapabel i alla situationer. Tack vare ett komplett utbud av tilläggsutrustning och tillbehör möjliggör varje SHERPA minilastare oöverträffad mångsidighet.

Work smarter, not harder!

SHERPA minilastare hästgård

100% avkastning

Från första stund som en SHERPA minilastare börjar användas blir fördelarna uppenbara. Kvaliteten på arbetet förbättras, arbetsförhållandena blir bättre och produktiviteten och effektiviteten ökar.

Work smarter, not harder!

Z10 eldriven minilastare
Kontakt SHERPA

Söker du en viss produkt eller vill du diskutera finansiering inför ett maskinköp? Oavsett ditt ärende så är du välkommen att kontakta oss på Multibolaget.

På Multibolaget har vi ett brett kvalitetsutbud och kunnig personal som gärna hjälper dig att hitta rätt maskin, redskap eller fordon.

Multibolaget är svensk generalagent för holländska minilastaren SHERPA och italienska kompaktlastaren MultiOne. Dessutom är vi återförsäljare av ett antal världsledande kvalitetsmärken såsom IVECO, Ariens, Pritec Vaculyft, Bålsta Släpet och IQ Power Tools.

Lämna dina kontaktuppgifter och berätta ditt ärende så återkommer vi till dig så snarast möjligt.

 

Vad är en minilastare?

En minilastare är en kompakt maskin som används för att lyfta, flytta och lasta material på arbetsplatser. Den består vanligtvis av en liten ram, ett hydrauliskt lyftsystem och olika tillbehör beroende på användningsområdet. Minilastare finns i olika storlekar och konfigurationer för att passa olika behov och arbetsmiljöer.

 

Hur fungerar en minilastare?

En minilastare drivs vanligtvis av en dieselmotor eller ibland av el. Den har hydrauliska system som driver rörelserna hos armarna och skopan. Föraren sitter vanligtvis i en öppen eller slutet hytt och använder olika kontroller för att styra rörelserna hos minilastaren. Den främsta fördelen med minilastare är deras smidighet och förmåga att komma åt trånga utrymmen där större maskiner inte kan arbeta effektivt.

Användningsområden för minilastare

Minilastare används i en mängd olika branscher och för olika ändamål. Här är några av de vanligaste användningsområdena:

Bygg- och anläggningsarbete

Inom bygg- och anläggningsbranschen används minilastare för att flytta material som sand, grus, stenar och betongblock. De är också användbara för att gräva och planera mark inför byggprojekt.

Jordbruksarbete

Inom jordbrukssektorn används minilastare för att lasta och lossa material såsom gödsel, hö, och spannmål. De är också användbara för att rensa mark och utföra underhållsuppgifter på gårdar och lantbruk.

Trädgårdsarbete

I trädgårdsarbete används minilastare för att flytta jord, kompost, och växter. De är också användbara för att gräva upp träd och buskar eller för att skapa nya landskapsformationer.

Snöröjning

Under vintermånaderna används minilastare för snöröjning på gator, parkeringsplatser och trottoarer. Deras smidighet och snabbhet gör dem idealiska för att hantera snö och is på trånga och svåråtkomliga platser.

Fördelar med att använda en minilastare

Att använda en minilastare har många fördelar jämfört med att använda större maskiner eller manuella arbetsmetoder. Här är några av de främsta fördelarna:

  • Smidighet: Minilastare är små och smidiga, vilket gör dem lättare att manövrera på trånga och svåråtkomliga platser.

  • Mångsidighet: Med olika tillbehör kan minilastare utföra olika typer av arbete, vilket gör dem mycket mångsidiga och användbara i olika situationer.

  • Effektivitet: Genom att använda en minilastare kan arbetet utföras snabbare och mer effektivt jämfört med manuella arbetsmetoder.

  • Säkerhet: Minilastare är utformade med säkerhetsfunktioner som skyddar föraren och andra arbetare på arbetsplatsen från skador och olyckor.

Vanliga frågor och svar

Vilka typer av arbetsuppgifter kan en minilastare hantera?

Den kan hantera en mängd olika arbetsuppgifter, såsom rivning, schaktning, materialhantering och lyft.

Är Multibolagets minilastare lämpliga för mindre projekt?

Ja, de är utmärkta för mindre projekt på grund av deras kompakta storlek och smidiga manövrering.

Kan jag hyra Multibolagets minilastare för kortvariga projekt?

Vi samarbetar med NOKAB Rental som har ett brett sortiment av entreprenadmaskiner, park- och grönytemaskiner, kompaktlastare, släpvagnar, minidumprar och professionella redskap för uthyrning - oavsett om du vill hyra på kortare eller längre tid.

Hur sköts och underhålls en minilastare?

Minilastare kräver, precis som kompaktlastare och andra arbetsmaskiner, regelbunden service och underhåll för att fortsätta fungera effektivt. Följ tillverkarens riktlinjer och schemalägg underhållsåtgärder.

Kan jag använda minilastaren på vintern?

Ja, den kan användas på vintern med rätt utrustning och däck.

bottom of page