top of page

SERVICE & RESERVDELAR

Service i världsklass!

Hos Multibolaget är du inte ett ärendenummer, här möter vi dig som person. Du har personlig kontakt med vår reservdelsman och vår mekaniker, och vi hjälper dig med allt från vanlig underhållsservice till specialanpassningar av dina maskiner och redskap.

Multibolaget är din helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, trädgårds- och parkmaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare. Oavsett vilken maskin eller vilket redskap det handlar om så erbjuder vi reservdelar och service. 

 

Har du inte möjlighet att flytta din maskin till vår verkstad? Då kommer vi till dig istället! Vår servicebil utgår från Uppsala och finns tillgänglig över hela Mellansverige.

 

Garantiärenden samt övriga serviceärenden anmäler du med ett klick här!

Multibolagets Servicebroschyr 2023

Multibolagets Servicebroschyr 2023

Om du har övriga frågor så nås vi enklast på  018-51 51 04 eller reservdelar@multibolaget.se.
Formuläret för garantiansökan finns för nedladdning här.

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, och deras mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Våra tjänster och produkter kan anpassas till alla enskilda IVECO-fordons körmönster, så att säkerhet, driftsäkerhet, lång livstid och låga livstidskostnader kombineras. Och du är aldrig ensam: Våra särskilda och högutbildade experter står vid din sida dygnet runt i hela Europa med omnejd.

 

Mer om IVECO service och reservdelar här >>

IVECO_logo.png
Malte Månsson Verkstäder logotyp.jpg
malte_City_logo_Webb.gif

Servicebilen finns tillgänglig i hela Mellansverige

Service och reservdelar för alla modeller av MultiOne

Vi erbjuder reservdelar för hela vårt utbud av MultiOne redskapsbärare. Oavsett vilken reservdel du behöver, ringer du bara till din närmsta auktoriserade MultiOne-återförsäljare för snabb handläggning. Vi erbjuder även reservdelar för äldre modeller av MultiOne redskapsbärare och tillbehör.

MultiOne servicebil finns tillgänglig i hela Mellansverige

Varför välja original reservdelar?

Då reservdelarna är designade tillsammans med din maskin kan vi garantera att originalreservdelarna ingår i din garanti, och att de  är kompatibla med tekniken i din maskin. På detta vis håller du din maskin i topptrim.

Tillgänglighet av reservdelar

Vårt huvudlager i Italien ger oss möjlighet att snabbt möte dina behov. Varje dag fraktas våra tillbehör och reservdelar iväg till lokala återförsäljare runt om i världen. Normalt är att du har din leverans inom 4-8 arbetsdagar. Brådskande leverans kan ordnas.
 

Ett världsomspännande reservdelsnätverk

MultiOne återförsäljare har gedigen teknisk utbildning för att säkerställa bästa service och support för din maskin. Dessutom håller vi våra återförsäljare ständigt uppdaterade med information och utbildning kring den senaste tekniken och de senaste tillbehören. På så sätt kan vi hjälpa dig att maximera användandet av din MultiOne maskin.

Kontaktformulär Service & Reservdelar

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snarast!

Kontaktformulär Service & Reservdelar
bottom of page