top of page

FORDONSSLÄP

Definitive CLM.png

SEDAN 1992 HAR DEFINITIVE CLM VARIT DET ITALIENSKA REFERENSFÖRETAGET INOM TILLVERKNING AV ALUMINIUMLASTRAMPER.

I Definitive CLM's historia finns en passion för arbete, en passion som går igenom valet av material av högsta kvalitet, noggrann design och noggranna tester av produkter för att säkerställa säkerhet i alla dess aspekter. Deras produkter helt tillverkade i Italien är synonymt med uppmärksamhet på detaljer, korrekt service, snabbhet i tillverkning och leverans med förmågan att tillfredsställa varje förfrågan genom att anpassa erbjudandet.
 

Deras företags förträfflighet betyder också transparens: inte bara de använda materialen är helt certifierade, utan företaget har alltid haft sina dörrar öppna för alla kunder som kan besöka produktionsanläggningen och beröra kvaliteten på våra produkter.

Att förnya och utnyttja teknik är nycklarna till Definitive CLM's framgång. Den kontinuerliga forsknings- och utvecklingsprocessen tillåter dem att ta fram och designa nya lösningar som ständigt förbättrar deras produkters toppmoderna teknik, vilket skapar aluminiumlastsystem som ligger i framkant i branschen.

Multibolaget är svensk generalagent för Definitive CLM. Kontakta oss  - vi hjälper dig att hitta rätt!

bottom of page