top of page

MÖT MULTIBOLAGET

Multibolaget är din helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, trädgårds- och parkmaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare. Vår personal har gedigen erfarenhet och kompetens och hjälper dig att hitta rätt maskin och rätt redskap - på dina villkor. Vi har också egen verkstad, mekaniker och servicebil.

Multibolaget är sedan 2017 generalagent för italienska maskin- tillverkaren MultiOne och vi har återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige. Sedan 2023 har vi även generalagenturen för SHERPA, en minikompaktlastare som tillverkas i Nederländerna.

Vi har valt att samarbeta med ledande kvalitetsmärken såsom MultiOne, IVECO, Jensen, Pritec, Ariens och SHERPA för att kunna ge dig som kund eller yrkesutövare bästa tänkbara service och säkerhet i ditt val av produkt.

Multibolaget är ett privatägt bolag som ägs till 100% av Niklas Söderman.

Niklas Söderman - Multibolaget AB.jpg

Niklas Söderman, ägare och grundare av  Multibolaget.

Vill du ha en demonstration av en viss maskin eller transportbil, eller söker du efter ett speciellt redskap? Hör av dig till oss så ordnar vi detta, här hos oss eller där du befinner dig. Hos oss får du testa allt som du kan tänkas vara intresserad av, samtidigt som vi får bjuda på en kopp kaffe och våra kunskaper!

MULTIBOLAGET I MEDIA

MultiOne i Anläggninsvärlden april 2021

ANLÄGGNINGSvärlden, april 2021

Maskinentreprenören februari 2021.PNG

Maskinentreprenören, februari 2021

Anläggninsvärlden maj 2021.PNG

ANLÄGGNINGSvärlden, maj 2021

Entreprenad februari 2021.PNG

Entreprenad, februari 2021

Dagens Infrastruktur mars 2019.PNG

Dagens Infrastruktur, mars 2019

bottom of page