top of page

TRANSPORTBILAR

06.jpg

En transportbil för alla yrkesbehov - i alla storlekar

Daily_van_MY22-1-768x558.png

IVECO Daily Skåpbil

IVECO Daily skåpbil ger dig möjlighet att välja på marknadens bredaste modellprogram. Transportbilen finns med 3,5-7,2 tons totalvikt och skåpstorlekar på 7-19,6m³. Dessutom får du 3,5 tons dragvikt som ger dig oändliga möjligheter att lasta och transportera extra mycket – och med kortaste vändradien kan du ta dig fram överallt.

IVECO DAILY är utrustad med den senaste teknologin – och du kan ta del av en värld av uppkopplade tjänster med iveco´s smarta connectivity box. Och med våra service-erbjudanden säkerställer du att din transportbil alltid kan befinna sig på vägen.

IVECO Daily Skåp & Lift

IVECO DAILY skåp och lift är en av våra storsäljande transportbilar tack vare att den är byggd som en lastbil med en stabil chassiram som gör att du kan köra tunga laster utan att förlora körkomforten. Motor och växellåda är i perfekt harmoni – även vid full last. Med en hög lastvikt för klassen och en kort vändradie har transportbilen blivit en favorit hos våra kunder.

Dessutom får du 3,5 tons dragvikt som ger dig oändliga möjligheter att lasta och transportera extra mycket.
IVECO DAILY är utrustad med den senaste teknologin – och du kan ta del av en värld av uppkopplade tjänster med iveco´s smarta connectivity box. Och med våra service-erbjudanden säkerställer du att din transportbil alltid kan befinna sig på vägen..

IVECO Daily 4x4 - säker målgång i alla terränger

IVECO DAILY 4×4 är det enda lätta nyttofordon som är byggt som en lastbil, med en solid bärande chassiram och högeffektiva fjädringar, och som därför är lätt att anpassa för en mängd olika tillämpningar.

 

För DAILY 4×4 är ingen plats längre utom räckhåll. Välj rätt IVECO DAILY 4×4-version – skåpbil eller chassi – från det dubbla utbudet av allroad- och offroad-versioner, som enkelt kan köra i den mest besvärliga terräng och på blandade sträckor med ojämna och asfalterade vägar.

Daily-MY22-4X4-768x475.jpg
1_up_to_400km_e050aa77cb.jpg

IVECO eDAILY erbjuder samma lastvolym, nyttolast, smidighet och ombyggnadsmöjligheter som dieselversionerna.

Vissa säger att elfordon bara är lämpliga för dörr-till-dörr-leveranser, men eDAILY tänker annorlunda: elektriskt är framtiden. Och framtiden kommer i alla karossversioner. 

Vill du veta mer om IVECO eDaily och vilka anpassningar som passar dig? Välkommen att kontakta oss!

Vi kan IVECO transportbilar

Vi känner IVECO transportbilar och lastbilar utan och innan och har bara ett mål; att se till att du får den bästa och mest ekonomiska lösningen – oavsett om du är på jakt efter en flexibel arbetshäst för transporter i städer och på landsbygden eller en urstark entreprenadmaskin.


DET DU ÖNSKAR KAN DU FÅ - VÅRT UTBUD ÄR KOMPLETT
IVECO levererar ett komplett program av varu- och lastbilar och är marknadsledande när det gäller hållbara lösningar. För lättare arbetsuppgifter finns våra berömda IVECO Daily varubilar i alla viktklasser, från 3,5 ton till klassens suveränt största kapacitet på hela 7,5 ton. Bilen kan levereras både som skåpbil och chassi som kan byggas upp efter dina specifika behov. 


I mellanklassen sörjer Eurocargo för snabb, effektiv och ekonomisk distribution mellan landsdelarna, och om du väljer den som 4×4 finns det inget som kan stoppa dina leveranser, oavsett väderförändringar eller vägförhållanden.


Förutom alla nya IVECO-modeller kan vi även leverera begagnade transportbilar.


KOMPLETTA FINANSIERINGSLÖSNINGAR
I samarbete med DNB Finans erbjuder vi kompletta finansieringslösningar, vilket betyder att ditt företag kan ha en modern och väl fungerande fordons- och maskinpark samtidigt som verksamheten bibehåller sin likviditet.

Kontakta oss för att få reda på mer möjligheten att bli Iveco-ägare idag.
 

Gary Claréus - Försäljning & transportbilsansvarig

Gary Claréus

Försäljning & transportbilsansvarig

E-post: gary@multibolaget.se

Telefon: 018-430 71 27

Senaste nytt från IVECO

Ola Gustafsson, VD på Service & Fastighet i Skåne AB

11 december 2023

VD på VVS-företag ser arbetsbilen som en effektiv kollega

På en gård utanför centrala Hörby har VVS-företaget Service & Fastighet i Skåne AB sin bas. Det är också här medarbetarna startar sin dag, innan de hoppar in i sina arbetsfordon och rullar vidare till nästa uppdrag. Men för VD:n Ola Gustafsson handlar bilen inte bara om att komma från punkt A till punkt B. För att göra arbetsdagen bättre och mer effektiv måste fordonet erbjuda flera viktiga egenskaper. Därför väljer han att köra IVECO Daily.

Service & Fastighet i Skåne AB har varit verksamma i Skåneområdet sedan 2006. Under sin arbetsdag jobbar de med rörinstallationer i både stor och liten skala. Dessutom har företaget en entreprenadverksamhet med körning av grävmaskin och lastare, där de gör småjobb inom anläggning som bland annat uppfarter, hårdgörning av körytor, trädgårdsgångar, husbyggnationer och tillbyggnader.

För att arbetsdagen ska rulla på utan bekymmer behöver VD:n och grundaren Ola Gustafsson och hans kollegor ett pålitligt fordon som både tar dem till olika uppdrag och samtidigt erbjuder en bra arbetsmiljö, säker förvaring av verktyg, samt så effektiv och smidig körning som möjligt. Därför väljer de IVECO Daily.

- Vi behöver starka och bra bilar för att kunna köra runt våra tunga verktyg, rör och tillbehör till arbetsplatserna. De måste även klara att dra mina små entreprenadmaskiner på släp. Enligt mig är IVECO Daily den bästa på marknaden för det ändamålet. Bilen är stabil i körningen när man kör med släp och man behöver aldrig vara orolig för att inte komma fram, berättar Ola Gustafsson.

 

För ett VVS-företag, precis som för andra i byggbranschen, är tid lika med pengar. Därför vill man alltid försöka hålla driften så effektiv som möjligt och motverka tidstjuvar. Här kan ett organiserat lastutrymme göra stor skillnad, menar Ola Gustafsson:

- Det är väldigt viktigt att vi har möjlighet att få med oss allt vi behöver till arbetsplatserna, så att man inte behöver köra onödiga vändor fram och tillbaka. Annars kostar det oss tid – och därmed även pengar. Dailyns lastutrymme gör det möjligt för oss att hålla ordning på vår utrustning. Man får tänka på att en stor del av vår arbetsdag redan spenderas i bilen och därför hade det varit oerhört irriterande att inte kunna få med oss allt på en gång.

Mer ordning - mindre tidsförlust

Service & Fastighet väljer IVECO Daily

"Bilen är stabil i körningen när man kör med släp och man behöver aldrig vara orolig för att inte komma fram", berättar Ola Gustafsson om sin IVECO Daily.

Han fortsätter:

- Dessutom är det viktigt att vår körning är ekonomisk. Motorn och växellådan måste jobba bra tillsammans för att bilen ska vara så effektiv och kraftfull som möjligt, samtidigt som den ska gå billigt. Ser man på hur mycket vi kör runt och hur mycket vi har med oss i både lastutrymmet och ofta på släp fungerar IVECO Daily jättebra för oss. Den är oerhört billig i drift och jag behöver inte kompromissa med kvaliteten.

Service & Fastighet AB har sedan verksamhetens början kört IVECO och nu har man fem IVECO Daily-bilar i sin flotta.

- För oss är dragkapaciteten, lastutrymmet och den stabila körningen egenskaper som gör det möjligt för oss att arbeta så smidigt som möjligt. Jag ser min bil som en effektiv kollega som hjälper mig i min vardag – och som i sin tur hjälper mig att hjälpa mina kunder, avslutar Ola Gustafsson.

Senaste nytt från IVECO
Kontakta oss | Multibolaget | Transportbilar

Oavsett om du har en fråga om IVECO transportbilar, önskar få en offert eller vill veta mer om våra övriga maskiner och redskap så är du välkommen att lämna dina uppgifter här.

Glöm inte att berätta vad vi kan hjälpa dig med!

Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

bottom of page