top of page

VACULYFTAR / LÄGGNINGSMASKINER

20110628-010-2.jpg

Lägg marksten upp till 10 gånger snabbare med Pritec Vaculyft

Pritec specialiserar sig på lyft- och materialhantering tillverkar maskiner och utrustning med ergonomi, ekonomi och användarvänlighet i fokus.

Pritecs markstensmaskiner lägger upp till tolv stenar åt gången. Markstensläggningsmaskiner som bygger på vakuumprincipen, snabba och smidiga för hantering av plattor, block, murar m m.


Pritec erbjuder industrins smarta standardprodukter och speciallösningar som prioriterar ergonomi och ekonomi. 

Pritec Vaculyft E

VACULYFT E

Pritec Vaculyft L

VACULYFT L

Pritec Vaculyft P

VACULYFT P

Pritec Vaculyft PM

VACULYFT PM

Pritec Vaculyft SMS1500

VACULYFT SM1500

Pritec Vaculyft SM500

VACULYFT SM500

VACULYFT SMS1000

Pritec Mini P

MINI P

 

Vill du veta mer om Pritec Vaculyft?

 

Kontakta oss här!

VACULYFT E
Vaculyft E drivs med eldrift och håller därför en låg ljudnivå. VACULYFT E har hydrauliska stödben för enkel, snabb och säker etablering. Eldriven vakuumpump och hydraulik.  VACULYFT E är anpassad för att lyfta olika typer av lyftobjekt. Med ett enkelt handgrepp byter man verktyg och kan lyfta allt från marksten i de flesta utföranden till plattor, kantsten, natursten, lock och säckar m m.

VACULYFT L

Den smidiga läggningsmaskinen för marksten, plattor, kantsten, mursten, säckar m m.
Utrustad med larvchassi för enkel förflyttning och etablering vilket innebär oändliga möjligheter på användningsområden inom lyfthantering.
Finns i olika utföranden anpassade till lyftobjektens storlek och vikt.
Genom att lossa en enda mutter kan enkelt lyfta av lyftenheten och montera ett självlastande dumperflak på Vaculyft L.

VACULYFT P

Den smidiga pelarlyften för marksten, plattor, kantsten, mursten, säckar m m.

Anpassad för de flesta typer av pallgaffelstativ – man har alltid med materialet som skall lyftas.

VACULYFT PM

Den kombinerade truck- och läggningsmaskinen för marksten, plattor, kantsten, mursten, säckar m m. Maskinen har larvchassi med truckstativ för enkel förflyttning av både maskin och material som skall lyftas.
Minimerar behovet av andra maskiner på arbetsplatsen vilket innebär god ekonomi och oändliga möjligheter på användningsområden inom lyfthantering.

VACULYFT SM1500

Vaculyft SM1500 är en stenmagnet för laster upp till 1500 kg. Lyfter exempelvis betongelement, trappor, stenhällar, kantsten, murar m m. Används tillsammans med hjullastare, mobilkran, truckar eller andra maskiner som är avsedda för lyft.

VACULYFT SM500

Vaculyft SM500 är en stenmagnet för laster upp till 500 kg. Lyfter exempelvis betongelement, trappor, stenhällar, kantsten, murar m m. Används tillsammans med hjullastare, mobilkran, truckar eller andra maskiner som är avsedda för lyft.

Vaculyft SM500 finns med hydraulisk eller bensindrift av vakuumpumpen.

VACULYFT SMS1000

Vaculyft SMS1000 för laster upp till 1000 kg, t ex betongelement, trappor, stenhällar, kantsten, murar m m. Avsedd att användas ihop med hjullastare, grävmaskin, truck o s v. Hydraulisk drift.

MINI P

Lyftutrustning för de mindre maskinerna. Minilastare, kompaktlastare, grävmaskiner och liknande kan nu användas för att lägga marksten.

Vaculyft E
Vaculyft L
Vaculyft P
Vaculyft PM
Vaculyft SM1500
Vaculyft SM500
Vaculyft SMS1000
Mini P
bottom of page