top of page
xlogo.png.pagespeed.ic._XqnlSG9al.png

ETT MÄRKE SOM GÅR FRÅN GENERATION TILL GENERATION

Ariens Scandinavia AS för traditionen vidare efter Søvde AS, som i över 50 år har varit en ledande leverantör av trädgårds- och parkmaskiner och snöslungor i Norden. 
Ariens är exklusiv importör av flera mycket starka varumärken med kvalitet och innovation i fokus och deras kvalitetsprodukter finns hos oss på Multibolaget. 

Som auktoriserad återförsäljare av Ariens kan Multibolaget erbjuda det fulla sortimentet.
Hör av dig till oss och berätta vad just du behöver!

kisspng-shopping-cart-removebg-preview.png

Med ett klick och plocka upp har du nu möjligheten att köpa varor från hela Ariens sortiment oavsett om detta är något som vi har i lager. Lägg objektet i vagnen, välj återförsäljare Multibolaget och beställ sedan.
Vi kontaktar dig när varan har kommit till oss, och betalningen görs vid utlämningen.

ZERO TURN

GRÄSKLIPPARE

Zero Turn Ariens Apex 52
Ariens LM 51 BIOAriens LM 51 BIO

GRÄSTRIMMER

Ariens grästrimmer på hjul

MOTORSÅG

Motorsåg Echo CS-2511WES

SLÅTTERMASKIN

Ariens Slåmaskin BSM120
Ariens motordriven skottkärra

SKOTTKÄRRA

Ariens flishugg

FLISHUGG

 

Se fullständigt produktsortiment på www.ariens.se

Snöslunga Ariens DeLuxe ST24DLE
Ariens Zero Turn klippare
Ariens Zero-Turn_MowingPattern.png

Snabbare klippning
med Ariens Zero Turn

Ariens är specialiserat på Zero Turn-klippare och har ett brett sortiment för privat och professionellt bruk.

Zero Turn-klippare skiljer sig från åkgräsklippare genom att de har två spakar i stället för en ratt. Du styr och bestämmer körhastigheten med spakarna och behöver inte använda fötterna för koppling eller broms. Den högra spaken styr höger hjul och den vänstra spaken styr vänster hjul. Det gör att maskinen kan vända på stället, vilket ger en svängradie på 0 cm.


Zero Turn-klippare kan minska klipptiden med upp till 50 %! De är utformade för professionellt bruk men har blivit mycket populära bland villa­ägare som ett alternativ till traditionella traktorgräsklippare, front­klippare och åkgräsklippare. Den totala kostnaden för Zero Turn är nu lägre än för front- och åkgräsklippare. Dessutom kräver en Zero Turn mindre underhåll och är mer effektiv. Det gör att alltfler villaägare väljer att köpa en Zero Turn.

Zero Turn gräsklippare kan minska klipptiden med upp till 50 %. I slutet av varje längd kan du enkelt svänga 180°, vilket ökar effektiviteten under arbetet. 

Zero Turn
bottom of page