top of page
Banner SHERPA Noll99.png

Jobbar du med rivning, lantbruk, fastighetsskötsel eller trädvård? Söker du en maskin som kan hjälpa dig dagligen med tunga lyft, rivning, städning, snöröjning och förflyttning av material? Då är SHERPA din vän att hålla i handen!

SHERPA är en tuff, stark och smidig jobbarkompis som med sina 76 cm i bredd tar sig fram i stort sett överallt! SHERPA finns i 12 olika modeller och har ett stort utbud av tillhörande redskap. Vilken SHERPA passar dig?

DON'T WORK HARD, WORK SMART!

SHERPA 100 ECO

KOMPAKTA KRAFTPAKET

Små i storleken, stora i arbetet. SHERPA 100 Serien är kompakt och kraftfull. Den lilla storleken innebär många fördelar, t ex kan du transportera den i en vanlig skåpbil och du kommer åt att arbeta i dom trängsta miljöer. Likväl som du kommer in i hissar och dörrhål. Det är vad vi tycker är att arbeta smart. SHERPA 100 Serien finns i bredden 76 eller 144 cm och drivs av bensin eller diesel. 

SHERPA 100 2SPEED
Eldriven

Helt eldriven och två hastigheter vilket optimerar arbetet och energiförbrukningen. Helt utsläppsfri är en här perfekt för arbeten inomhus. Du ändrar enkelt hasighet. Låg hastighet för att spara energi och exakt styrning av redskap, hög hastighet för att förflytta dig med maskinen. 

Längd mm (infälld fotplatta): 

Höjd mm:

Bredd mm: 760

Tjänstevikt: 802 kg (med standarddäck)

 

100 2SPEED
SHERPA Z100 ECO
Eldriven

Kompakt, 100% eldriven och kraftfull – SHERPA 100 ECO är perfekt arbeten inomhus för t ex byggen eller rivning. Men tack vare sin tysta gång passar den också väldigt bra på t ex skolgårdar eller utanför sjukhus. Tack vare eldrivning slipper du oroa dig för farliga utsläpp. Bäst för dig – och miljön! 

Längd mm (infälld fotplatta): 

Höjd mm:

Bredd mm:

Tjänstevikt: 784 kg (med standarddäck)

 

100 ECO
SHERPA 100 DIESEL