top of page

SERVICE & VERKSTAD

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, och deras mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Våra tjänster och produkter kan anpassas till alla enskilda IVECO-fordons körmönster, så att säkerhet, driftsäkerhet, lång livstid och låga livstidskostnader kombineras. Och du är aldrig ensam: Våra särskilda och högutbildade experter står vid din sida dygnet runt i hela Europa med omnejd.

ALLT VI GÖR GYNNAR DIN DRIFTTID OCH EKONOMI

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

Iveco motor.jpg

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.

EFFEKTIV HJÄLP DYGNET RUNT - ALLA DAGAR

Det stora nätverket av auktoriserade IVECO-serviceställen garanterar snabb assistans från specialutbildade tekniker med uppdaterad diagnosutrustning och nödvändiga specialverktyg. Detta även när du befinner dig långt från Sverige.

LÅGA DRIFTSKOSTNADER

Via optimering av serviceintervaller och fina erbjudanden på originalreservdelspaket håller vi dina löpande driftkostnader nere och ser till att din bil är mer värd när det väl är dags att sälja den vidare.

Iveco verkstad
Malte Månsson Verkstäder logotyp.jpg
malte_City_logo_Webb.gif

Malte Månson Verkstäder AB
018-12 03 78
uppsala@maltemanson.com

Verkstad Jourservice
010-16 99 330


 

Martin Lilja
Verkmästare
019-70 00 134
martin@maltecity.se


 

William Berggren
Kundmottagare

018-12 02 82
william.berggren@maltecity.se

Andreas Lambrou
Kundmottagare

018-12 03 79
andreas.lambrou@maltemanson.com

 

RESERVDELAR

Vi använder endast IVECOs originalreservdelar på våra verkstäder. De passar nämligen perfekt till din bil och kan monteras snabbt, vilket gör att du sparar pengar. De ger dig en större säkerhet i trafiken och håller mycket längre eftersom de är tillverkade av de bästa råmaterialen och har testats grundligt. Att de levereras med en omfattande garanti när de monteras av våra specialutbildade tekniker är också en fördel. Det handlar om din trygghet och ekonomi och därför är inga kompromisser tillåtna.
 

Iveco Reservdelar.jpg

NYPRODUCERADE ORIGINALDELAR ÄR NR 1

IVECOs originaldelar som monterats av våra tekniker är din verksamhets starkaste medspelare i den dagliga kampen för att upprätthålla maximal produktivitet. Originaldelar är din garanti för hög kvalitet och lång livstid. Alla delar kan levereras inom 24 timmar – och i hela tio år efter att en IVECO-modell inte längre produceras.

REMAN RESERVDELAR - ÅTERANVÄNT SÅ GOTT SOM NYTT

Reman Parts är totalrenoverade originalreservdelar från IVECO vilka har genomgått en avancerad process där alla slitna delar byts ut och alla delar i gott skick återanvänds. Denna process sparar råvaror och minskar föroreningar. Du sparar upp till 30 %, men får exakt samma garanti och trygghet som med en nyproducerad originaldel.

NEXPRO BY IVECO HÅLLER ÄLDRE HJUL IGÅNG

NEXPRO reservdelar är en idealisk lösning om du har en äldre IVECO, eftersom du här får konkurrenskraftiga priser och långsiktiga besparingar utan att kompromissa med den kvalitet och service som du är van att få på våra verkstäder. NEXPRO har certifierats av IVECO. Det är din garanti för att driftsäkerhet och IVECOs värde fortsätter att vara i topp.

ORIGINAL TILLBEHÖR GER EXTRA KÖRGLÄDJE

IVECO har ett komplett sortiment av extrautrustning som passar perfekt till din modell och gör det lätt att tillföra extra säkerhet, teknik och komfort. Kom in och se alla möjligheter.

William Berggren
Reservdelschef

018-12 02 82

william.berggren@maltecity.com

Iveco reservdelar
bottom of page