top of page
636904854169003808.jpg
IVECO_logo.png

UPPSALA

IVECO FÖRSÄLJNINGSAVDELNING

Vi känner IVECO transportbilar och lastbilar utan och innan och har bara ett mål; att se till att du får den bästa och mest ekonomiska lösningen – oavsett om du är på jakt efter en flexibel arbetshäst för transporter i städer och på landsbygden eller en urstark entreprenadmaskin.
 

DET DU ÖNSKAR KAN DU FÅ - VÅRT UTBUD ÄR KOMPLETT
IVECO levererar ett komplett program av varu- och lastbilar och är marknadsledande när det gäller hållbara lösningar. För lättare arbetsuppgifter finns våra berömda IVECO Daily varubilar i alla viktklasser, från 3,5 ton till klassens suveränt största kapacitet på hela 7,5 ton. Bilen kan levereras både som skåpbil och chassi som kan byggas upp efter dina specifika behov.
 

I mellanklassen sörjer Eurocargo för snabb, effektiv och ekonomisk distribution mellan landsdelarna, och om du väljer den som 4×4 finns det inget som kan stoppa dina leveranser, oavsett väderförändringar eller vägförhållanden.
 

Förutom alla nya IVECO-modeller kan vi även leverera begagnade transportbilar.
Besök vår Blocket-butik för aktuellt utbud.

 

KOMPLETTA FINANSIERINGSLÖSNINGAR
I samarbete med DNB Finans erbjuder vi kompletta finansieringslösningar, vilket betyder att ditt företag kan ha en modern och väl fungerande fordons- och maskinpark samtidigt som verksamheten bibehåller sin likviditet.

Kontakta oss för att få reda på mer möjligheten att bli Iveco-ägare idag.

Din IVECO-representant Gary Claréus.png

KONTAKTA IVECO UPPSALA


Vad kan jag göra för dig?
Kontakta mig och få hjälp redan idag.

 

Telefon: 0708-95 01 95
E-post: gary@multibolaget.se

Gary Claréus, säljansvarig Iveco Uppsala,  Multibolaget

Kontakt Iveco Uppsala
bottom of page